Що потрібно, щоб на роботі було добре

Яка молитва допомагає у роботі?

Молитва перед початком будь-якої роботи, будь-якої справи Благослови, Господи, і допоможи мені, грішному, зробити справу, яку я розпочинаю, на славу Твою.. Господи, Ісусе Христе, Сину Єдинородний Безначального Твого Батька, Ти бо говориш пречистими устами Твоїми, бо без Мене не можете творити нічого. Збережена копія

Кому молитися за успіх у роботі?

Святого Миколая Чудотворця називають «швидким помічником та молитовником». Православні звертаються до нього за проблем на роботі або під час пошуку нового місця роботи: «Святий Миколай Чудотворець, захисник та благодійник. Очисти мою душу від заздрості і злості поганих людей.

Related Post

Як користуватися базою постачальників через телефон для себеЯк користуватися базою постачальників через телефон для себе

Як можна використовувати базу постачальників? БАЗА Постачальників Замовляти собі речі за цінами постачальників Відкрити свій інтернет-магазин, шоу-рум чи організувати СП! Продавати базу іншим(дуже хороший дохід) Де можна взяти основу постачальників?

Як підключити протитуманні фари безпосередньоЯк підключити протитуманні фари безпосередньо

Чи можна підключити протитуманні фари без реле? Якщо підключати без реле, навантаження на кнопку т. е буде грітися, у кращому випадку згорить відразу, ні, буде мікро тен і пихне пізніше.